Съобщение: COVID - 19

06.04.2020

Съобщение: COVID - 19

Важно съобщение!


Уважаеми колеги и партньори,

Искаме да ви уверим, че фирма Лийф Група работи и ще продължи да работи упорито и отговорно, като полага максимална грижа - както за служителите и партньорите ни, така и за клиентите.

Следим стриктно и спазваме актуалните разпоредби към днешна дата. На този етап, нашият екип е на Ваше разположение, като през следващите седмици ще работим по следния начин:

1. Относно закупуването на стоки от нашия офис: молим клиентите и партньорите, които имат нужда от по-голямо количество стока (над 200 кг.), да се свързват с нас преди да дойдат за получаването ѝ, за да може тя да бъде подготвена предварително и по този начин обслужването да става по-бързо. Целта е да избегнем струпване на много хора на едно място, както и да намалим времето за изчакване.

2. Относно услугите по спиране на течове: нашите колеги от отдел „Сервиз и спиране на течове“ ще посещават адреси, екипирани с маски и ръкавици и ще спазват необходимата дистанция. Искаме да се извиним и молим за вашето разбиране!

Осъзнаваме, че Вие, нашите партньори и клиенти, разчитате на нас, и на нашата отговорност. Както винаги, дори в този период на напрежение и обективни затруднения, ние оставаме на Ваше разположение, за да се партнираме с Вас по възможно най-добрия начин.

Благодарим Ви, за Вашето доверие! Грижете се за себе си и околните!

С уважение,

Екипът на Лийф Група