DRACOSTEEL

DRACOSTEEL

Описание:

DRACOSTEEL е двукомпонентен, за защита на армировъчни прътове, пасивиращ разтвор, за нанасяне с четка. Той съдържа вододисперсни полимери, циментови свързващи вещества и инхибитори срещу корозия. DRACOSTEEL се нанася върху армировъчните прътове на стоманобетона, за да ги защити от корозия. Той е идеален за защита от корозия и за възстановяване на алкалността на стоманената армировка, непосредствено преди ремонт на бетоновата конструкция с продуктите FLUECO и CONCRETE FINISHER.

DRACOSTEEL е двукомпонентен, за защита на армировъчни прътове, пасивиращ разтвор, за нанасяне с четка, който отговаря на БДС стандарти

DRACOSTEEL се нанася лесно и бързо, осигурявайки равномерно покриване на армировъчните прътове DRACOSTEEL осигурява ефективна защита срещу корозия и образуване на ръжда на армиращите прътове DRACOSTEEL има висока адхезия към метална армировка, бетон и повечето строителни материали

Ползи:

DRACOSTEEL е антикорозионен циментов разтвор за защита на арматурни прътове. Той има следните функции:

 • ЛЕСЕН ЗА НАНАСЯНЕ: Благодарение на консистенцията си, DRACOSTEEL се нанася лесно и бързо, осигурявайки равномерно покриване на армировъчните прътове.
 • ЗАЩИТА СРЕЩУ КРОЗИЯ И АГРЕСИВНА ОКОЛНA СРЕДА: DRACOSTEEL осигурява ефективна защита срещу корозия и образуване на ръжда на армиращите прътове; неговият състав го прави напълно непропусклив за агресивни агенти като хлориди, сулфати и въглероден диоксид.
 • ОТЛИЧНА АДХЕЗИЯ: DRACOSTEEL има висока адхезия към метална армировка, бетон и повечето строителни материали.
 • НЕПРОПУСКЛИВОСТ: след втвърдяване, DRACOSTEEL, е напълно непропусклив за вода, мъгла, газове и атмосферни условия.
 • ПОВИШАВА АДХЕЗИЯТА НА РЕМОНТНИТЕ РАЗТВОРИ: DRACOSTEEL осигурява отлична адхезия между обработената арматура и по-късната репликация / възстановяване с ремонтни разтвори FLUECO.
 • РЕАЛКАЛИЗИРАЩА ЕФЕКТИВНОСТ: DRACOSTEEL възстановява стойностите на алкалност на пасивиращия слой за арматурите достойности, защитаващи арматурата от корозивни електрохимични явления, които влошават тяхвата издръжливост.
 • DRACOSTEEL е съвместим с ремонтни разтвори FLUECO, и всички други DRACO покрития и продукти за структурно ремонтиране иреставрация.

Области на приложение:

 • Антикорозионна защита и възстановяване на алкалността за стоманени армировъчни елементи в бетонни конструкции.
 • Защитава стоманената армировка и осигурява добра адхезия с ремонтни разтвори.

DRACOSTEEL има антикорозионна защита и възстановяване на алкалността за стоманени армировъчни елементи в бетонни конструкции и защитава стоманената армировка и осигурява добра адхезия с ремонтни разтвори

Опаковка и съхранение:

DRACOSTEEL се доставя в 3-kg комплект, съдържащ двата описани по-рано компонента, в собствени контейнери:

 • 1-kg бутилка (A)
 • 2-kg торба (B)

При правилно съхранение, в оригиналната опаковка, на закрито и сухо място, продуктът не променя характеристиките си в продължение на една година.

DRACOSTEEL се доставя в 3-kg комплект, съдържащ двата описани по-рано компонента, в собствени контейнери

 

Свържете се с нас ако проявявате интерес към продукта и имате нужда от консултация: