CONCRETE FINISHER 2

Описание:

CONCRETE FINISHER 2 е двукомпонентен разтвор, съставен от предварително смесен продукт на
циментова основа (компонент А), който се хидратир а със специален синтетичен латекс (компонент Б)
за получаване на смеси с превъзходна адхезия към поддържащата повърхност.

CONCRETE FINISHER 2 ви позволява да нанасяте тънки покрития върху повърхността на всеки строителен материал.

CONCRETE FINISHER 2 има изключителна химическа устойчивост на замърсители на околната среда, контакт със сулфати, морска вода, размразяващи соли, натриев и калциев хлорид, масла, цикли на замръзване и размразяване, и други.

Concrete Finisher 2 отговаря на БДС стандарт

CONCRETE FINISHER 2 е лесен за използване. След смесване с вода придобива, мека пастообразна консистенция, лесна за нанасяне дори върху вертикални повърхности, като изглажда. Предпазва бетона от карбонизиране и агресивното въздействие на заобикалящата среда.

Ползи:

  • CONCRETE FINISHER 2 има отлична разходна норма и е лесен за смесване и нанасяне. По-специално, можете да го нанесете с дебелина от 1 до 3 мм с пръскачка или всякакъв вид маламашка.
  • Синтетичната смола в CONCRETE FINISHER 2 ви дава възможност да получите или разтвор с нисък модул на еластичност, когато се нуждаете от по-гъвкаво покритие, а не от традиционна смес на циментова основа, или такава, която позволява незначително проникване на въглероден диоксид, така че да се защитят арматурните пръти.
  • CONCRETE FINISHER 2 е много плътен и има превъзходна устойчивост на цикли на замръзване и размразяване, сулфати, смазочни масла и др.
  • Физико-химичните свойства на продукта и якостта на опън ви позволяват да извършвате високо надеждни и трайни възстановителни работи, което значително намалява разходите за поддръжка.

Области на приложение:

CONCRETE FINISHER 2 е създаден така, че да осигури превъзходна адхезия към поддържащите повърхности, където насищането на основата с вода не е възможно. Използва се за изравняване на поддържащи повърхности, поддържане или възстановяване на промишлени и обществени зони, където агресивните агенти предизвикват влошаване бетона и корозия на армировката.
 

CONCRETE FINISHER 2 се използва за:
• ремонти и тънки, възстановителни, заглаждащи слоеве и покрития на колони, греди, подове, бетонни повърхности с общо предназначение и индустриални подове;
• прилагане като пръскана хидроизолация в тунели, тръбопроводи, резервоари, басейни, изби и др., където бетонът е влажен, но няма проникване на вода;
• работа по пристанища и структури, които са в контакт с морска вода.

N.B. Заради циментовия състав, не нанасяйте CONCRETE FINISHER 2 върху повърхности от мазилка.

CONCRETE FINISHER 2 има отлична разходна норма и е лесен за смесване и нанасяне. По-специално, можете да го нанесете с дебелина от 1 до 3 мм с пръскачка или всякакъв вид маламашка.

Опаковка и съхранение:

CONCRETE FINISHER 2 се доставя в торби с тегло 25 kg (компонент А) и пластмасови туби с тегло 5
kg (компонент В).

При правилно съхраняване, на сухо място и в оригиналната опаковка, продуктът не променя характеристиките си в продължение на една година.

CONCRETE FINISHER 2 се доставя в торби с тегло 25 kg (компонент А)и пластмасови туби с тегло 5kg (компонент В)

 

Свържете се с нас ако проявявате интерес към продукта и имате нужда от консултация: