Хидроизолиране и спиране на течове

HYDROPLUG

Изключително бърз циментов биндер, за мигновено спиране на течове. Готов за употреба.

DRACOSEAL

Еднокомпонентно, дишащо хидроизолационно покритие, с осмотично действие, на циментова база, за прилагане върху бетон и зидария. Нетоксично - може да бъде в контакт с питейна вода (Сертификат за годност EUROFINS n. AR-13-ID-018069-01)


DRACOSEAL 2

Двукомпонентно хидроиозолационно покритие, с осмотично действие и нисък еластичен модул. В съответствие с Поставовление 21.3.73, то е нетоксично и може да бъде в контакт с хранителни продукти (BIOLAB Сертификат no. 95/938.B2).


MAGIFLEX

Двукомпонентно, еластично хидроизолационно покритие на циментова база.


MAGIFLEX BRAVO

Двукомпонентно, еластично, дишащо хидроизолационно покритие на циментова база, за фундаменти и подпорни конструкции. Подходящо за употреба при отрицателен хидростатичен настиск. Устойчиво на химическа агресия. 


MAGINET

Стъклофибърна, алкалоустойчива армираща мрежа. Сертифицирана ETAF 004.

Водоспиращ профил (Waterstop)

Водоспиращите профили могат да набъбват и се използват в бетонните конструкции за систематично уплътняване на технологични фуги. При контакт с вода, водоспитращите профили набъбват и уплътняват фугите, предотвратявайки проникване на вода. Размер: 20x10mm

Bikol® AlFix

Самозалепваща се хидроизолационна алуминиева лента със слой бутил. Полагане без нагряване. За уплътняване на била на покриви, около комини, олуци, ламаринени водостоци на навеси, веранди, рамки на прозорци и врати. 

Bikol® LeaFix

Студено залепваща се(самозалепваща) разтеглива лента, съставена от слой виско-еластичен бутил и гръб от нетъкан текстил. За хидроизолиране на тераси, мокри помещения, бани, около сифони и други. 

Masterseal® 501 / 502

Хидроизолационна капилярна система за бетонни повърхности и мазилки