GS-50TB

GS-50TB

Описание:

Куполът е осигурен за максимално натоварване до 195 kg/m2.
Лесно и безопасно може да бъде отварян и затварян с една ръка. Пружинните амортисьори балансират теглото на купола, без значение до каква степен е отворен той, като блокиращият механизъм осигурява допълнителна безопасност, когато е в напълно отворена позиция. Температурните разлики не се отразяват на функционалността на покривната система. Люкът за достъп до плоския покрив е предпазен от неблагоприятните климатични въздействия, като връзките в контакта между покрива и рамката са напълно изолирани.

Капак:

 Произведена от алуминий рамка с вграден канал за отводняване и прозрачен двустенен купол от поликарбонат. Кух, EPDM уплътнител, залепен към рамката, гарантиращ уплътнението.

Рамка:

Височина 305 мм, произведена от алуминий с дебелина 2,3 мм.
Външната и вътрешната страна на рамката са температурно разделени, с цел елиминиране на конденза. За плътното закрепване на рамката, бордът разполага с обточващ, 140 мм широк фланш с отвори (11 мм) разположени от всички страни. Топлоизолацията е покрита в горната част на рамката, а ъглите са изцяло заварени. Благодарение на специфичната си конструкция, профилът Bilclip™ осигурява бързото механично фиксиране на уплътняващото фолио.

Топлоизолация на рамката:

Произведена от полиизоциантурат (PIR) с дебелина 75 мм и U-стойност 0,278 W/m2K.

Механизъм за отваряне:

Системата от пружинни амортисьори позволява лесно и балансирано отваряне и затваряне. Амортисьорите са поставени в стабилни телескопични тръби, предпазващи ги от прах и влага. Системата е закрепена към капака и рамката с помощта на шарнири.

Обков:

Стабилни шарнири гарантират трайна функционалност. Капакът е оборудван с резе, дръжки и ключалка с приспособление за заключване с катинар, както отвътре, така и отвън. При отворена позиция капакът автоматично се блокира с неподвижно ограничаващо рамо. Червената дръжка се използва за безопасно отваряне и затваряне на вратата на покрива.
Системата от пружинни амортисьори е изработена от антикорозионен материал. Обковът е поцинкован и хромиран. (При монтаж във високо корозионна среда или при по-дълго подлагане на въздействието на топла вода или пара, моля изисквайте обков специална неръждаема стомана).
Шарнирите на капака са закрепени с винтове и заварка от долната му страна и са монтирани дискретно отвътре на люка за достъп до покрива.

Материал:

Рамка и капак от алуминий.

Спецификация за поръчка:

Тип
Размер на
отвора
(≈ mm)
Общ външен размер
(≈ мm)
Тегло
GS-50TB 915 x 760 (H) 1195 x 1040 64
GS-50TB CL 915 x 760 (H) 1195 x 1040 70
GSS-50TB Предлагат се специални размери
   

 

Приложение:

● Производствени сгради
● Високо строителство
● Офис-сгради
● Болници
● Хотели
● Банки
● Училища
● Търговски центрове
● Увеселителни центрове
● Затвори
● Складови сгради
● Спортни зали